نحوه شیت بندی با فتوشاپ
گام اول:فتوشاپ را باز کنید.
بعد از باز کردن برنامه باید اندازه شیت مورد نظرتون را مشخص کنید یعنی در این قسمت ابعاد شیت مورد نظر را باید وارد کنید.
بعد از مشخص کردن اندازه شیت نوبت میرسه به وارد کردن فایل های مورد نیاز شیت مانند پلان ، برش ، نما و . . . ، شما باید ابتدا فایل ها را به صورت PDF ذخیره کنید و شما باید این کار را قبلا انجام داده باشید ، برای اینکار در اتوکد بعد از فشار دادن کلید های ctrl+ p در قسمت منوی printer/plotter گزینهdwg to Pdf را انتخاب کنید. در سربرگ بعدی paper size اندازه مورد نظر خودتون را انتخاب کرده و در سربرگ plot area گزینه window را انتخاب کرده و در صفحه اتوکد محدوده مورد نظرتون را با درگ کردن انتخاب کنید.
توجه داشته باشید قبل از ذخیره کردن حتما در قسمت preview فایل را نگاه کنید که به صورت مطلوب باشد و بعد دکمه ok را فشار دهید.
نکته : برای اینکه تمای فایل ها در شیت به صورت یک دست مشکی باشند و بعد از چاپ کمرنگ نباشد شما باید در منوی plot style table روی گزینه monochrome کلیک کنید.
گام بعد:
در این قسمت باید فایل ها را وارد فتوشاپ کنید ، در فتوشاپ از منوی file گزینه open را انتخاب کنید و فایل مورد نظرتون را انتخاب کنید ، صفحه ایی مطابق شکل زیر باز خواهد شد ، فقط باید توجه داشته باشید که عدد رزولوشن باید ۲۰۰ باشد و سپس ok را بزنید. با این کار در فتوشاپ لایه ایی برای شما ایجاد خواهد شد. البته شما با درگ کردن فایلتون میتونید اونو وارد فتوشاپ کنید . با انتخاب گزینه move در منوی سمت چپ میتوانید فایل را درگ کنید در شیت و با همان گزینه move میتوانید اندازه فایل را تغییر دهید و همچنین در صفحه جا به جا کنید. به همین روش میتوانید تمامی فایل ها رو وارد کنید.
حال در این قسمت باید روی شیتهای وارد شده کار کنیم.که روشهای بسیار متنوعی وجود دارد اما من برای شما ساده ترین روش را انتخاب کرده ام که به آن میپردازیم.
شما میتونید هر طرحی که مورد نظرتون هست را به عنوان پس زمینه وارد شیت کنید ، با خاموش کردن لایه ها میتونید راحت تر در شیت کار کنید.
بعد از وارد کردن تصویر مورد نظرتون شما میتونید با کلید move آن را در صفحه شیت حرکت دهید ، در سمت راست صفحه توسط گزینه opacity میتونید لایه مورد نظرتان را کم رنگ که معمولا برای پس زمینه به کار می رود .(مطابق شکل).
۴
بعد از وارد کردن پلانهای مورد نظر برای اینکه شیتمون حرفه ی تر باشه در قسمتهای پایین آموزش یک بکگراند برای شیت مورد نظر را قرار دادیم.
برای این کار ابتدا یک رندر از کار را وارد فتوشاپ می کنیم.
به این گونه که در قسمت File فتوشاپ دومین آیتم یعنی( Open (Ctrl+O را مانند تصویر زیر کلیک کنید.
رندر مورد نظر را انتخاب کنید.وبا گرفتن دوکلید Ctrl و T به طور همزمان می توانید اندازه ی تصویر را کوچک یا بزرگ کنید
حال برای کمرنگ نشان دادن رندر مورد نظر از Opacitay که در قسمت پایین سمت چپ فتوشاپ وجود دارد استفاده می کنیم(مطابق تصویر زیر)
در شیت بندی معمولا از توضیحات کوتاهی در مورد پروژه در شیت لحاظ می شود .در ااین مرحله برای افکت دادن به نوشتمون مطابق زیر عمل کنید. ابتدا قسمتی را که می خواهیم نوسته را در آن بنویسید را مشخص کنید.حال بنا به سلیقه خودتون رنگ ان را انتخاب کنید.
به کمک Gradient Tool در فتوشاپ داخل کادر نقطه اول را انتخاب کرده وموس را تا نقطه دوم بکشید.
حال نوشته مورد نظر را درون کادر اضافه کنید.در این قسمت می توانید از Opacitay برای کمرنگ نشان دادن رنگ استفاده کنید.
حال لایه و پلانهای مختلف را به بکگراندمون اضافه می کنیم.