توضیحات
یکی دیگر از فایل های مورد نیاز طراحان و مهندسان ساختمان طراحی سیستم اعلام حریق ساختمانها است در راستای ارائه فایل مورد نیاز این عزیزان این بخش را به مجموعه کامل دیتیل سیستم اعلام حریق ساختمان اختصاص دادیم. در ادامه به حیزیان بیشتری از فایل ارائه شده در این بخش اختصاص دادیم. چرا که لازم است قبل خرید این مجموعه، اطلاعات بیشتری در ابطه با این فایل داشته باید. که برا اساس آخرین ویرایشهای ظوابط آتشنشانی و مقررات ملی ساختمان و به صورت کادر شیت بندی در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است.
مجموعه کامل دیتیل سیستم اعلام حریق ساختمان ارائه شده شامل:
- دیتیل اجرایی اتوکد انواع تجهیزات اعلام حریق ساختمان
- جدول راهنمای علایم و تجهیزات اعلام حریق ساختمان
- فایل اتوکدی اعلام حریق فول دینامیک برای طراحی سیستم اعلام حریق انواع کاربری ها
- رایزردیاگرام فول دینامیک برای طراحی سیستم اعلام حریق انواع کاربری ها
- توضیحات اجرایی سیستم اعلام حریق و نحوه نصب سیستم اعلام حریق
- براساس آخرین ویرایشهای ظوابط آتشنشانی و مقررات ملی ساختمان
- و صورت کادر شیت بندی فول داینامیک
در ابتدا بهتر است به طور خلاصه سیستم های اعلام حریق را توضیح دهیم و انواع آن را بیان کنیم. سیستم های اعلام حریق شامل ۳ نواع سیستم اعلام حریق متعارف، سیستم اعلام حریق آدرس پذیر و سیستم اعلام حریق بیسیم می باشد. در سیستم اعلام حریق متعارف فقط زون و ناحیه ای که حریق رخ داده است مشخص می شود. اما در سیستم اعلام حریق آدرس پذیر به طور ویژه کد دیوایسی که دچار حریق شده است مشخص می گردد. عمل اعلام حریق را می توان با استفاده از تجهیزات و روش های متفاوت انجام داد. این دسته بندی به شرایط ساختمان و محیط بستگی دارد.
نکات قابل توجه در طراحی سیستم اعلام حریق:
- در ساختمان هایی با کاربری متنوع و گسترده می توان در سیستم آدرس پذبر برای هر قسمت از یک کنترل پنل استفاده کرد و در صورت استفاده از یک کنترل پنل برای همه قسمت ها بهتر است از پنل تکرار کننده در ورودی هر قسمت استفاده کرد.
- در فضاهای بسته یا غیر قابل دسترس از چراغ های راهنما استفاده می کنیم اما در سیستم های آدرس پذیر می توان از این امر صرف نظر کرد
- بهتر است در ساختمان مسکونی جهت اطلاع نگهبان از وضعیت سیستم اعلام حریق از پنل تکرار کننده استفاده شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.