به دلیل طراحی معماری زیبا باغ های ایرانی که در قدیم احداث شده است. در دانش معماری تحلیل این باغ ها دارای اهمیت بسزای است. در بخش های قبلی به صورت مفصل به تحلیل و تفسیر باغ های ایرانی پرداختیم و آن را تحت عنوان کاملترین پاورپوینت تحلیل باغ های ایرانی در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. حال در این قسمت به تحلیل معماری دو باغ زیبا و بنام کشورمان به نام های باغ گلشن و باغ شاهزاده ماهان می پردازیم. و آن را تحت عنوان پاورپوینت معماری باغ گلشن و باغ شاهزاده ماهان کرمان ارائه دادیم. گفتنی است پاورپوینت ارائه شده دارای ۴۳ اسلاید می باشد. قبل از دانلود این پاورپوینت لازم است اطلاعاتی در رابطه با آن داشته باشید در ادامه به ذکر جزئیات بیشتری در رابطه با آن می پردازیم.
فهرست مطالب پاورپوینت معماری باغ گلشن و باغ شاهزاده ماهان کرمان :
تحلیل معماری باغ گلشن طبس
- بانی باغ گلشن طبس
- معماری باغ گلشن طبس
- طراحی باغ گلشن طبس
- موقعیت باغ
- آبرسانی در باغ
- استفاده از چاه آرتزین در باغ گلشن
- عمارت سردرب
- درختان باغ گلشن طبس
- آثار به جا مانده از زلزله
تحلیل معماری باغ شاهزاده ماهان کرمان
- بانی باغ شاهزاده ماهان کرمان
- علت نیمه کار ماندن سردرورودی باغ
- اجزاء باغ شاهزاده ماهان کرمان
- ویژگی های باغ شاهزاده ماهان کرمان
- معماری باغ شاهزاده ماهان کرمان
- بازسازی باغ شاهزاده ماهان کرمان
- قرینه سازی باغ
- ویژگی باغ ایرانی
- سیستم آبرسانی هوشمندانه باغ
- مصالح به کار رفته باغ شاهزاده ماهان
- بخش های مختلف باغ شاهزاده
- سر در خانه
- بالاخانه و باغ خلوت
- حمام
- خانه زعیم باشی و برج مراقبت
- پوشش گیاهی باغ شاهزاده
قسمت کوتاهی از پاورپوینت معماری باغ گلشن و باغ شاهزاده ماهان کرمان :
در باغ گلشن به منظور استفاده از منابع آب زیرزمینی چاه آبی از نوع چاه های آرتزین حفر شده و به همین دلیل می توان سیستم تامین و گردش آب در این باغ را پدیده ای در آبیاری دانست. این چاه در زیر استخر بزرگ وسط باغ قرار گرفته و فواره ها در واقع خروجی آن هستند که آب را به درون استخر می ریزند تا در آن ذخیره شود………
باغ شاهزاده ماهان از نمونه باغ تختهای ایرانی است و در زمینی مستطیلی شکل به مساحت پنج و نیم هکتار بنا شده و دارای سردر ورودی بسیار زیبایی است. بناهای باغ عبارتند از کوشک اصلی یعنی سکونتگاه دائمی یا فصلی مالک که در انتهای سربالایی باغ قرار دارد. سردر خانه در ورودی باغ به صورت بنایی خطی جبهه ورودی باغ را اشغال کرده و در دو طبقه بنا گردیدهاست………….